جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

ترامپ: مهاجران خون کشور ما را «مسموم» می‌کنند !

ترامپ: مهاجران خون کشور ما را «مسموم» می‌کنند ! رئیس جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی جنجالی ضمن مخالفت با ورود مهاجران خارجی به آمریکا عنوان کرد که آنها خون مردم این کشور را «مسموم» می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی جدید عنوان کرده است که مهاجران «خون کشور آمریکا را مسموم می‌کنند» (از لحاظ نژادی کشور را فاسد می‌کنند)؛ اظهارنظری که ستاد انتخاباتی بایدن آن را به مواضع هیتلر تشبیه کرد.

 

به گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، اظهارات توهین‌آمیز دونالد ترامپ خطاب به مهاجرانی که به ایالات متحده آمریکا می‌آیند با واکنش شدید رقیب اصلی دموکرات وی، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا مواجه شد.

 

ترامپ در جریان یک سخنرانی در میان هوادارانش در این رابطه خطاب به دولت بایدن عنوان کرد: آنها اجازه ورود مهاجران به کشور را دادند، فکر می‌کنم اکنون تعداد واقعی آنها ۱۵ الی ۱۶ میلیون نفر باشد. افرادی که نژاد کشور ما را فاسد می‌کنند».

 

ترامپ در ادامه اظهارات توهین آمیزش گفته است: آنها از موسسات روانی و زندان های سراسر جهان می‌آیند. نه فقط در آمریکای جنوبی یا سه چهار کشوری که فکر می‌کنیم، بلکه در سراسر جهان این کار را انجام می‌دهند. آنها از آفریقا، آسیا و سراسر جهان وارد کشور ما می‌شوند.

 

ترامپ در همین رابطه در پستی که در شبکه اجتماعی خودش منتشر کرد، بار دیگر واژه «مسمومیت» را تکرار کرد و در جریان پست دیگری عنوان کرد: مهاجرت غیرقانونی خون ملت ما را مسموم می‌کند. آنها از زندان‌ها و موسسات روانی سراسر جهان وارد آمریکا می‌شوند.

 

اصطلاح «مسمومیت خون» اولین بار از سوی «آدولف هیتلر» استفاده شد که در آن از مهاجرت‌ها و ترکیب نژادها انتقاد کرد. هیتلر در این رابطه گفته بود: همه فرهنگ‌های بزرگ گذشته تنها به این دلیل از بین رفتند که نژادهای اولیه بر اثر مسمومیت خون فاسد شدند.

 

ستاد انتخاباتی بایدن با انتشار بیانیه‌ای، از این اظهارات ترامپ انتقاد کرد. این ستاد عنوان کرد: دونالد ترامپ الگوهای خود را با اظهارات طوطی وار از سخنان آدولف هیتلر، تمجید از کیم جونگ‌اون و نقل قول از ولادیمیر پوتین در زمان نامزدی برای ریاست جمهوری با وعده حکومت کردن به عنوان یک دیکتاتور و البته تهدید دموکراسی آمریکا به نمایش گذاشت. ترامپ از طرح خود برای حبس کردن میلیون‌ها نفر در اردوگاه‌های ابایی ندارد و به دروغ گفتن درباره زمانی که جو بایدن سه سال پیش با بیش از ۷ میلیون رای او را شکست داد، ادامه می‌دهد.

 

حتی برخی از رقبای انتخاباتی ترامپ در حزب جمهوری‌خواه نیز اظهارات وی را در این رابطه «منزجر کننده» خوانده‌اند. ستاد انتخاباتی ترامپ به این اظهارات هیچ واکنشی نشان نداده است.

 

این اولین بار نیست که ترامپ برای انتقاد از سیاست‌های مرتبط با ورود مهاجران به داخل کشور آمریکا از اصطلاح «مسمومیت خون» استفاده می‌کند. ترامپ اوایل سال جاری هم در جریان مصاحبه‌ای از این اصطلاح استفاده و از سیاست‌های مهاجرتی دولت بایدن نیز انتقاد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار